"Ha a budapesti tömegekre tekintek, úgy érzem igencsak sűrűbben és minél nagyobb FankaDeli koncertek kellenének ebbe a városba, hogy valamennyit javítsunk a helyzeten!" 

 Budapesten, az Iskola elnevezésű helyen kerül megrendezésre idén is a túrnézáró nagykoncert. FankaDeli Feri fellépése előtt előzenélni fog Kreck, Pit, Dev, és Justice, amiről szintén nem érdemes lemaradnotok! A végre megmozdulás felé hajlóknak felhívjuk figyelmét: nem lehet tapasztalni tv és monitor előtt ülve..


 
"Kedves barátaim!

Ahogy sokszor emlegettem már. Budapest a bűnös város. Ez a keserű jelző régen született, de sokszor úgy tűnik számomra, mintha tényleg csak a technológia változna, körülötte az emberek nem. Szemetet zabálnak, és szemét módon viselkednek, a legtöbben. És mitsem sejtenek arról, hogy ezt nem pusztán másokkal teszik, hanem magukkal is. Akik hallgatják és próbálják érteni a dalaim, azt hiszem mondhatom, hogy egy merőben másik utat próbálnak feltérképezni és járni is azon. Így hát a jelenben nyer értelmet újra és újra az amit a mesterek mondanak... miszerint nem az a bölcs, aki felmegy a hegyre és elvonul a világ elől... hanem az, aki onnan vissza is tér az emberek közé. Én magam is így érzem, hogy bizony van dolog bőven. Ha a budapesti tömegekre tekintek, úgy érzem igencsak sűrűbben és minél nagyobb FankaDeli koncertek kellenének ebbe a városba, hogy valamennyit javítsunk a helyzeten! Igen. Itt energiáról, tudatosságról, és arról a valóban szent háborúról beszélek, ami zajlik. Remélem velem tartotok a csatamezőn, és néhány dal közepette ismét tölthetjük egymást, hogy utána legyen miből meríteni a hétköznapokban! Nekem szükségem van erre, én tudom, és ha úgy érzed, hogy neked is, akkor nagy áldás, hogy könnyen tehetünk ezért! Becsüljük meg!" - Kőházy FankaDeli Ferenc

- A koncert időpontja: 2014. május 10.

- A belépőjegy ára: 1000 Ft

(Belépőjegy elővételben nem vásárolható, csak a koncert estéjén a helyszínen.)

- Kapunyitás: 19:30

- Előzenélnek:

-Pit:


FACEBOOK

-Kreck


FACEBOOK

-Justice


FACEBOOK

-Dev


YOUTUBE

- Koncertszervezés és info:

Görbe Roland
06-70/330-7988
gorberoland@gmail.com

Legyetek kedvesek meghívni az eseményre a környékbeli ismerőseiteket illetve továbbadni a koncert hírét, mert egyre kevesebb az idő, és még kevesen tudnak róla!

- Az esemény helyszíne: Iskola szórakozóhely

1061 Budapest, Hegedű u. 3.
FACEBOOK


- További kapcsolatok:

http://www.fankadeli.hu/
http://www.facebook.com/pages/FankaDeli/49644032362
http://www.magyarfoldre.hu/

(A műsorváltoztatás jogát a szervezők fenntartják!)