Kedves barátaim!

Elérkezett egy újabb korszak az én történetemben. Korábban sok helyen írtam és meséltem már arról, hogy mire készülök. 
Az alábbi videóban próbálom ezt röviden és tömören kifejezni, de a videó megtekintése után még néhány gondolatot hozzáfűznék a témához, hogy még árnyaltabb lehessen előttünk a kép.

 
Tehát a támogatáshoz legfontosabb technikai információk:
- Magyarországi számlaszám: Kőházy Ferenc, 10402506-86766787-69861009
- Nemzetközi vagy SEPA utaláshoz IBAN számlaszám: Kőházy Ferenc, HU56 1040 2506 8676 6787 6986 1009, BIC/SWIFT kód: OKHBHUHB, bank neve: K&H Bank Zrt., bank címe: H-1095, Budapest, Lechner Ödön fasor 9.
- A legkisebb utalható összeg: 2500 forint
- A közlemény/megjegyzés rovatban mindenképpen tüntesd fel teljes neved, címed és ajánlottan a telefonszámod, különben nem tudjuk számodra garantálni, hogy a gyűjtés végén megkapod a lemezt.
- Kizárólag magánszemélytől küldhető támogatás.
- Külföldről érkező utalás esetén ne feledjétek az utalás díját rászámolni a minimum 2500 forintra!
- Bármilyen egyéb kérdésre az információs e-mail cím: fanka@nightchild.hu
 
Könnyű kiszámolni, hogy ez a 3 millió forint egészen pontosan 1200 embert jelent, ha 2500 forintjával számoljuk. Tehát ezerkettőszáz embert kell úgymond találnom ahhoz, hogy sikerre vigyük a történetet. Továbbá fontos ismét megemlíteni, hogy ha valaki nagyobb összeget küld, akkor azzal másokat is kivált, így adott esetben lehet, hogy pusztán néhány száz ember adja össze az egészet. Azt gondolom, hogy sok tucat millió YouTube-kattintás és egy 70 000 főt számláló facebook oldal fényében nem utópisztikus megcélozni ezt a bűvös 1200-as számot. Elsőre nevetségesnek is tűnhet annak fényében, hogy mennyien hallgatják a dalaimat nap mint nap, de legalább meglátja mindenki, hogy bizony kissé rögös az út. Ezt természetesen nem sajnálkozva, pusztán ténymegállapítás jelleggel írom.
 

Zenék és zenészek

Fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy minden, az album zenei munkásságához hozzájáruló embert szeretnék normális tiszteletdíjban részesíteni. Erre korábban nem mindig volt lehetőségem, melyet a nekem és velem dolgozók maximálisan megértettek és ezért nagyon hálás vagyok minden zenésznek, aki az évek során önszántából hozzájárult az üzenetem fizikai formába öntéséhez. Nyilván ez a 3 millió forintnak egy jelentékeny része lesz. Ez a hozzáállás természetesen vonatkozik az albummal kapcsolatos minden grafikai munkálatra és fényképre is.
 

A forma és az anyag

Természetesen a gyűjtéshez hozzájárulók példányainak legyártása az egyik legnagyobb falat a keretből. Ez sok százezer forintot emészt fel abban a minőségben, melyben eddig megszokhattátok a kiadványokat, de én még tovább szeretnék menni és további különlegességekkel szeretném növelni a fizikai kiadványok minőségét.
 

Kézből kézbe

Fontos kihangsúlyozni, hogy a kiadvány természetesen ingyenes minden hozzájárulónak, de a postaköltséget a megjelenés pillanatában kiküldendő lemezeknél mindenkinek magának kell állnia, pont úgy, mint jelenleg a webáruház használatánál. A szokott módon a GLS futárjai fogják kézbesíteni a lemezeket.
 

Mozgókép

Ahogy említettem, a keretben egy profi videoklip költségei is benne foglaltatnak, mert úgy gondolom, hogy a mai elfantáziátlanított világban a vizualitás egy különösen fontos mankó fiatalok és idősebbek számára egyaránt. Ha megnézzük az Újraszülettem, vagy az Amit nem lehet szavakkal, illetve az új Érzem című klipet, akkor talán nem is kérdés, hogy érdemes legalább ilyet, vagy lehetőség szerint még "ilyenebbet" csinálni a jövőben. Mert ez sokat segít abban, hogy a hallgató bele tudja képzelni magát abba a világba, melyről mesélni próbálok.
 
 


Tisztelettel és köszönettel:
 
Kőházy FankaDeli Ferenc