Kedves barátaim!
Remélhetőleg a legtöbben már tudtok arról, hogy megjelent első könyvem Lát.Érez.Gondol. címmel. Erről más hasonló dolgokról szeretnék beszámolni nektek a következőkben. Remélem találtok kedvetekre való hírt vagy híreket!
Ahogy elsőként említettem, megjelent a könyv! Az érdekessége, hogy a Csigákat gyűjtöttünk album külleméhez méltóan, egy szerintem igazán szép kiadványról van szó. Keményfedeles könyvről van szó, 120 teljesen színes oldallal. Sokan küldtek képeket a hetekben, hogy hol s hogyan olvassák. Kérem ha Te is készítenél ilyen fotót, küldd el az e-mail címemre! Nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki megtisztel és támogat a könyv beszerzésével! Reményeim és álmaim szerint, nem ez lesz az utolsó.Itt egy kis videóajánló is:
A penge éle
A második történés a sorban, az új klip, mely Borsody Lászlónak és vele együtt a munkásságának állít emléket. Ezzel kapcsolatban már két tévés megjelenés is történt, melyeket szintúgy ajánlok figyelmetekbe!Egy összefoglalót a dallal kapcsolatos interjúkról és egyéb anyagokról IDE kattintva találhattok! Szeretettel ajánlom!


Pólók Karácsonyra
Ismét veszünk fel rendeléseket pólókra, hogy Karácsonyra kiszállíthassuk azokat. Illetve egy kicsivel már előtte. Nagyon fontos tudni, hogy október 31-ig lehet csak leadni a rendeléseket! Egy összefoglaló cikket találtok IDE kattintva! Ha van valami olyan kérdésetek amire nem találtok választ, akkor kérem, hogy a fankapolo@gmail.com címen tegyétek fel! 
Lélekkovács
Ismételten lesznek Lélekkovács beszélgetések és elindult a Lélekkovács facebook oldal is. A Lélekkovács facebook oldal, IDE kattintva érhető el. Készült pár kérdés-válasz videó is, mely kérdéseket a fankadeli facebook oldalon tették fel az oda látogatók. Íme az első 3:Az első beszélgetés újra Kecskeméten lesz! IDE kattintva érhető el az adatlapja!


Interjúk
Kettő rádiós interjú is felkerült az elmúlt időszakból. Alább meghallgathatóak!


Elfeledett dalok
Folyamatosan frissítés alatt ál a youtube csatornám. A teljesség igénye nélkül íme két dal, amit talán nem is ismer a kedves ide látogató. A többit a forrásnál találjátok!


Mentha
Egy nagyon érdekes videó került fel egy youtube csatornára. Hosszabb kommentárral nem illetném... csak annyival, hogy azzal a megjegyzéssel ajánlanám a néző figyelmébe, hogy egy olyan csapat frontemberéről beszélünk, aki az általános iskolás buliktól kezdve az összes fesztiválon át ott volt az elmúlt 10 évben. Őt valamiért senki sem gondolta veszélyesnek a társadalomra, vagy éppen a fiatalságra. Még maga Ákos is, elismerően szól róla, illetve a Hősökről. Ennek a fényében bontakozik ki ezen jelenség igazi pikantériája.
Koncertek
Ha figyelt az idelátogató, akkor biztosan szemébe ötlött, hogy a főoldalra kikerült jópár időpont és helyszín az őszi koncertekkel kapcsolatban. Ez a lista még bőfülni fog, illetve kiegészülni facebook esemény adatlapokkal és részletesebb információkkal, úgyhogy érdemes néha felnézni a főoldalra is! Őszintén remélem, hogy újra találkozhatunk!
Élő felvételek
Az Origo stúdióbn felvett 9 dal 2 utolsó darabja is felkerült a youtube oldalamra. Nagy szeretettel ajánlom!