Kedves barátaim!
Végre itt van a tavasz, s mivel jómagam is áprilisi gyerek vagyok, ilyenkor érzem leginkább az alkotási vágyat.

Koncert
Talán a legfontosabb hír, hogy a héten - vagyis május 4-én koncertünk lesz Budapesten, amire nagyon készülünk. Reméljük, hogy minél többen kitörtök a "téli álom" energetikájából és megmozdítjátok testeteket - mi pedig cserébe majd egy kicsit megmozdítjuk a lelketek húrjait. Legalábbis ez a tervünk! Matiné időpontban, azaz 9-kor kezdünk, úgyhogy senki nem foghatja arra a távollétet, hogy túl sokáig tart a rendezvény! De egyáltalán ne is fogjuk semmire! Legyünk ott! A koncert adatlapja IDE kattintva érhető el! Ja, és ne feledjétek, hogy egyedi CD jegy minden belépő, mely CD-ét máshol nem fogja tudni senki beszerezni!
Felhőtérkép
85 ezer forinttal haladt tovább az elmúlt hónapban a gyűjtés! Nagyon szépen köszönök minden téglát! Aki esetleg nem tudná, hogy miről van szó, kérem nézze meg az alábbi videót!
Rajtatok múlik
Folytatódik az Origo Stúdióban felvett sorozatunk, egészen pontosan az "ötödik elemmel". Íme:
Mosolycsalogató
Itt pedig azt nézhetitek meg, hogy hogyan készült ennek a 9 dalnak a felvétele. Reméljük megér egy kis nevetést!
Új, színes póló
A sok helyen rajtam látható póló megrendelhető a https://zeneboutique.com webáruházából. Közvetlenül IDE kattintva érhetitek el!
Apa klub
A székesfehérvári Vörösmarty rádió Apa klub című műsorában adtam a napokban egy igencsak rendhagyó interjút. Alább tudjátok visszahallgatni: