Kedves barátaim!
Ahogyan a mai "instagramos" írásomban adtam hírt róla, hosszabb időre elhagyom szeretett szülőföldemet.

Erre IDE kattintva, vagy a facebook-on IDE kattintva olvashattok!

Addig is próbálom sorbaszedni, hogy mik az aktualitások, hogy nehogy véletlenül valamiről lemaradjatok, amiről esetleg nem is szeretnétek, vagy én nem szeretném :)

A szívem kamasz

Az egyik legfontosabb történés, hogy elkészült a klip A szívem kamasz című dalhoz. Köszönettel tartozom Dénes Zsuzsannának és Béda Tamásnak akik a házigazdái voltak a helyszínnek, továbbá Dorcsák Gábornak, Csík Nándornak és Almási Lajosnak a képek rögzítéséért, valamint mindenkinek aki részt vett a forgatáson!
Új póló

Néhány napon belül rendelhetőek lesznek majd azok a pólók a Zene Boutique oldaláról, melyek az új videók elején látható jelképet tartalmazzák. Rajtam is sokszor látható ilyen póló a fotókon. Remélem, hogy elnyeri a tetszésetek! A BudaPestiek, vagy az arra járók természetesen fel is próbálhatják a Lurdy házban lévő boltban, és meg is vásárolhatják személyesen is!


3 a magyar igazság

Valódi "klasszikus" klubbozásba fogunk Budapesten, ami azt jelenti, hogy havi 1 koncerttel "hármas" sorozatot indítunk, mely koncertek tematikájukban eltérőek lesznek, így nem háromszor ugyanazt ismételjük meg, hanem mindig egy kicsit mást fog kapni a közönség! De ami legalább ilyen fontos! CD jegy kerül forgalomba melyet a mai naphoz viszonyítva (április 3.) néhány napon belül meg tudok rendelni, vagy átvenni személyesen, szintén a Zene Boutique-os barátainknál! Ez azt jelenti, hogy a 2000 forintos jegyárért cserébe egy CD tokot kaptok, melybe a CD korong a Showbarlangba (ott lesznek a koncertek) való belépéskor kerül be. Ez egyrészt titeket is ösztönöz arra, hogy valóban megjelenjetek, másrészt egy egyedi emléket ad a koncertről, hiszen ha eddig félreérthetően fogalmaztam volna... minden egyes rendezvényhez egyedi és egyszeri CD jegy lesz gyártva, ami más úton nem beszerezhető! A hivatalos FankaDeli facebook oldalon jelezni fogunk, ha már beszerezhetőek a CD jegyek, illetve érdeklődhettek a Zene Boutique-nál is!

Az első koncert facebook oldala IDE kattintva érhető el!
A sorozat folytatódik

Remélem, hogy mindenki látta már az olvasók közül a Fújd el a felhőket élő változatát. 8 további dalt is rögzítettünk, melyek távollétemben (is) lesznek közre adva. A megjelenési dátumaik a következők:
Április 9. - Ott találsz
Április 14. - Gyermek
Április 19. - Ez a mi mesénk

De addig is újra:
A 2017-es elvonulás

Már lehet jelentkezni az idei nyári elvonulásunkra mely azt hiszem a legfontosabb 5 nap minden évben számomra. Bővebb információt IDE kattintva kaphattok!Ez pedig az elvonulás ihlette dal, melynek képsorai szintén az elvonuláson készültek: