Kedves barátaim!
Ahogyan arra már sokszor utaltam, néhány héttel ezelőtt a budapesti Origo Stúdióban felvettünk 8 dalt.

Ezek a dalok úgymond "régiújak", hiszen az ismertebb FankaDeli szerzemények közül válogattunk. Az érdekesség bennük egyrészt az, hogy a nemrégiben összeállt új zenekarom teremt belőlük valami egészen új atmoszférát - másrészt pedig az, hogy gyakorlatilag csak keveréses utómunka volt velük (melyért külön köszönet Jung Norbinak) - amit láttok a képen, az szól a hangfalakból, sem több, sem kevesebb. Ezért hát külön köszönet elsősorban Cserny "Bogi" Kálmánnak akivel már tizenéve ismerjük egymást és a Minden kincsem albumom stúdiómunkái óta lépten nyomon felbukkan az életemben áldásos tevékenysége - másodsorban pedig Dorcsák Gábor és Mark Lewis operatőr barátaimnak, akik virtuóz módon 9 kamerát felügyeltek és készítették el a képi hátterét a felvételeknek. A vágást és képi utómunkát én követtem el.

Talán nem kell mondanom, hogy mekkora csoda az életemben, hogy ilyen emberekkel állhattam egy térben, és Ők varázsoltak általam életre hívott szövegek köré olyan zenét, melyre - függetlenül attól, hogy korábbi szerzőtársaim munkái is kiemelkedőek szerintem - soha nem is számítottam, hogy valaha megadatik nekem. Azt hiszem én kimondhatom... élő legendákról beszélünk. Köszönöm Mamónak, Szapinak, Gábornak, Antóniának és nem utolsó sorban Jung Norbinak, hogy a részese lehettem ennek az egésznek! Csak remélni merem, hogy a néző, illetve hallgató is kaphat valami hasonlatosat ahhoz, amit mi megéltünk! 

Nem titkolt célunk ezzel a felvételsorozattal (melyet terveink szerint heti rendszerességgel adunk közre), hogy felhívjuk a koncertszervezők figyelmét arra, hogy milyenek is a FankaDeli dalok élőben, ilyen zenekari formában - és a hallgatók is tisztában legyenek azzal, hogy milyen minőségre, mélységre és magasságra számíthatnak, ha ellátogatnak egy-egy koncertre. Őszintén remélem, hogy azt nem kell magyaráznom senkinek, hogy - bár kiváló felvételekről beszélünk mint minőség - a hús-vér valóságban mindehhez egy "szőrfelállós" életérzés is társul, amelyet a youtube ne képes megadni, így kérek mindenkit, hogy ne fossza meg magát ettől az élménytől és jöjjön el közénk!

Fogadjátok hát szeretettel!