Kedves jelen-lévők!
Februárban is sok-sok dolog történt a házam táján. Ha a tovább gombra kattintasz, megpróbálom eléd tárni, hogy mik estek meg felénk!

Stúdiófelvételek
Első hírem, hogy élőzenekarunkkal rögzítettünk a budapesti Origo stúdióban 8 dalt, képben s hangban egyaránt. Ezt a dolgot legfőképpen azért követtük el, mert lépten nyomon abba a nehézségbe ütközünk, hogy a koncertszervezők nem igazán értik, hogy milyen lehet a fankadeli "élőben". Reméljük a hamarosan elkészülő anyag segíti majd az utunkat ilyen szempontból is. Ezzel együtt természetesen a közönségnek is kedveskedni szeretnénk majd vele.
Felhőtérkép film
Az előzetes után már elérhető, azaz megtekinthető az egész így készült filmje a Felhőtérkép lemeznek. Gyakorlatilag egy napomat mutatják be a képsorok. Ha valaki úgy érzi, hogy ez bármilyen szinten érdekli, abban az esetben szeretettel ajánlom!
Hangok sorozat
Talán láttátok már, hogy elkészült egy Hangok menüpont az oldalsávban. Mivel a sorozatot szeretném folytatni, ott majd összegyűjtve megtaláljátok mindig az eddigi összes "hangok" videót. A legfrissebbek "a fa mellett készültek".
9. Magyar földre elvonulás
Ettől a pillanattól lehet jelentkezni a nyári elvonulásunkra. Az információkat IDE kattintva találjátok meg! Ha nem tudod, hogy miről van szó, akkor tekintsd meg a Szivárvány végén című klipet, mely ott készült, és néhány táborlakó történetét az alábbiakban: