Kedves olvasók! Talán a legfontosabb hír erre a hónapra, hogy hamarosan 29 éves leszek! Illetve dehogy! Vagyis tényleg annyi leszek, de ez közel sem a legfontosabb! 

Többször írtam már arról, hogy Kowával közösen zenélgetünk. Fura volt megélni, hogy anno gyakorlatilag ő volt az egyetlen a fősodratú repertoárból akire azt mondtam, hogy: Igen, vele készítenék közös dalt. S évekkel később pont Kowa nyitott felém... és elkezdtek kisülni a dalok. Eleinte azt terveztük, hogy korábbi dalainkhoz nyúlunk hozzá, hiszen annyi szöveg van már mindkettőnk mögött mely kedves számunkra. De azóta már nyakig vagyunk a teljesen új közös dalok készítésében. A kezdeti stúdiómunkákból egy felkerült a youtube oldalamra, melyet most meg is hallgathattok:


A dal az aktív regisztráltak számára letölthető a magyarfoldre.hu oldal letöltései közül!

Sokan talán már észrevettétek, hogy két új kedvezményes csomag is felkerült az áruház menüpont alá! Az egyik CD + Cipő kombináció, a másik pedig egy kedvezményes póló csomag! Remélem így kölcsönösen tudunk valamicskét segíteni egymáson!

Az idei táborra való jelentkezés elindult! Szeretném felhívni a figyelmetek, hogy aki később fizetni be önköltségét az is adja le a jelentkezést, mert a helyek a fizetési időponttól függetlenül telnek!

A tábor facebook oldala is frissült egy rakás információval, ami IDE kattintva érhető el!

Néhányan talán már tudtok róla, hogy elindult az "új" Magyar földre TV, amely első műsorában az Ismerős Arcok két oszlopos tagját kérdeztük a napokban megjelenő új lemezzel kapcsolatban! A több mint fél órás anyagot az aktív regisztráltak tekinthetik meg a magyarfoldre.hu oldal Tévé menüpontja alatt!

Április 11-én este 23:00-kor kerül adásba a 1 music csatornán az az interjú, amit az Animal Cannibals egyik tagja Ricsi Pí készített velem. Egy igen pikáns fél órás anyagot rögzítettünk melyből csak 11 percet fognak leadni, de ettől függetlenül biztosan érdekes lesz. Szeretnélek megkérni titeket, hogy ha van valaki köztetek akinek módjában áll, ha lehet minél jobb minőségben rögzítse a műsort és jutassa el hozzám az e-mail címemre!

Szintén 11-én, 14:00 és 15:00 között az Ismerős Arcokkal a Lánchíd rádióban lesz egy beszélgetésem, amit szintén szeretnék kérni, hogy rögzítsetek és jutassátok el hozzám!

Mivel az idők során többen kérték - a magyarfoldre.hu oldal SMS piac menüpontja alá felkerült az egykori Suhancos DVD anyaga!

Most látom, hogy itt a fankadeli.hu oldalon még a Fújd el a felhőket című új dalról sem adtam hírt, amely szintén a magyarfoldre.hu Letöltés menüpontjából szerezhető be, ha úgy gondoljátok!

Minden jót kívánok kedves barátaim!