Viccesen hangzik a cím, de valóban "nemzetközi" hírekről van szó, hiszen az Egyesült Államokat és Angliát érinti a dolog! Illetve ezen túl még két kis apróságot fontos megosztanom veletek.

Angol csigák
Az első fontos dolog, hogy került néhány Csigákat gyűjtöttünk album Anglia földjére, egészen pontosan Vaslaki Máté barátomhoz. IDE kattintva éritek el az adatlapját - ha úgy érzitek, hogy fontos számotokra az eredeti lemez, akkor tőle be tudjátok szerezni! Nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki ilyen formán is támogat!
Amcsi pólók
Illetve egészen pontosan "fankadelis" pólók, de az USA teljes területén! Ugyanis ebből az amerikai utazásomnál is probléma volt, hogy nem tudtam kivinni magammal megfelelő mennyiségű ilyen jellegű holmit. Ezen túl kiküldeni is elképesztően problémás dolog. Most viszont Honti Balázs barátommal megfejtettük, hogy ő maga legyártja kinn a pólókat és aki úgy érzi, hogy támogatni óhajt azon túl, hogy szerintem kiváltképpen szép viseletek - szóval az USA teljes területén igen baráti áron beszerezheti, és ebből a befolyó pénzből egy rész az új album költségeihez vándorol! Nagyon szépen köszönöm előre is mindenkinek!
IDE kattintva lehet érdeklődni a póló felől!
Interjú
A szokásostól eltérően - egész izgalmas és alapos kérdések mentén készített velem interjút a Szeretlekmagyarország weboldal egyik szerkesztője. IDE kattintva érhetitek és olvashatjátok el.


Ismét Budapest
Március 15-én ismételten Budapesten lesz FankaDeli féle zenebona, ahova nagy szeretettel várok mindenkit! Őszintén remélem, hogy nyélbeütjük az energiacserét és találkozhatunk a valóbb valóságban is!
Ráadás
Dorcsák Gábor operatőr barátom - aki többek között a Ne cseszd el című dal klipjét is forgatta, elkészítette saját esküvői videóját, melyben több momentumban is láthatóak vagyunk Andival... bővebben nem kommentálnám, beszéljen helyettem a videó!


Mr. & Mrs Dofilm's Carnival Wedding Film from dofilm on Vimeo.