Kedves olvasó!

Idén a Jézuskának is lesz puttonya, legalábbis mifelénk igen, de erről majd később ejtenék szót. Megpróbáltam csokorba gyűjteni a decemberi tudnivalókat, így ha ezek érintenek téged, akkor hát íme!

A titok


13-én vasárnap nagyon figyelj kedves jelen-lévő, mert olyan dolgot hirdetek ki, amely bizony szoros összefüggésben állhat a Karácsonyfa alá kerülő holmikkal! Erről egyelőre többet nem mondhatok, csak annyit, hogy ne feledd... csak néhány napos lehetőségről lesz szó, szóval legyél résen!

Együtt-lét

Szombaton tehát találkozhatunk a budapesti rendezvényen, mármint Magyar Földre találkozón. IDE kattintva érhető el az adatlap. Itt lesz nálam olyan póló is, amely eddig nem volt, meg úgy általában azok amelyek a fotókon és klipekben láthatóak rajtam, továbbá előhalásztam innen-onnan, az utóbbi időszakban nehezen beszerezhető cédéket is! Kérem aki mint "magyarföldrés" érintett, lesse meg a felajánlóasztal topicját IDE kattintva, és dobja be a közösbe ha van valamije, ami más számára hasznos lehet, de nála csak a helyet foglalja!Kecskeméti és további koncertek

Kérem szépen ne feledjétek, hogy a főoldalon bal felül már látható néhány helyszín és időpont, hogy a 2016-os évben, hol és mikor találkozhatunk! A kecskeméti esemény facebook-os lapja IDE kattintva érhető el!

A klip-ek

Most kapok a fejemhez, hogy ezidáig nem is adtam hírt itt... pont a fankadeli oldalon, a két új klipről! Bizony bizony! Az egyik ugye a Szappanbuborék, amely még a Csigákat gyűjtöttünk keretéből készült, és úgy gondolom, hogy sok szót nem is kell rá "pazarolni", hiszen magáért beszél. A másik pedig a készülő Felhőtérkép lemezről érkezett, mivel egyrészt annyira meglódult a gyűjtés, hogy már több mint a 20% megvan, egy hónap alatt... szóval egyik este írtam egy dalt, és azt éreztem, hogy van némi karácsonyi felhangja, így azonnal elkezdtem telefonálni és szervezni, hogy legyen hozzá valami vizuális támogatás is. A klip érdekessége, hogy Zente és Kokó szerepelnek benne, valamint további "magyarföldrés" barátaink. Nagy szeretettel ajánlom mindkettőt, és nagyon köszönök minden téglát!

Még a fa alá

Más is kerülhet még a fa alá kedves barátaim! Végre valahára, egy év kitartó munkájának eredményeképpen elkészült a barátaimmal közös album... a sokat emlegetett MFLP. A Csigákat gyűjtöttünk DVD birtoklói már láthatták a munkafolyamatokat egy jó hosszú filmben, melyből egy kis ízelítő felkerült a youtube oldalamra is. Most pedig bele is hallgathattok a lemezbe, amelynek kiszállítása napokon belül megkezdődik! IDE kattintva rendelhető meg! Hogy úgy mondjam... jó szórakozást kívánok hozzá!
Néhány gondolat

Karácsony szent estéjének napján, tehát 24-én kora délután tervezek egy kis bejelentkezést a szokott módon a youtube csatornámon keresztül, természetesen élőben. Senkit nem szeretnék elszakítani sem a tennivalóktól, sem a családtól... csak már előre érzem, hogy néhány gondolat ki fog kívánkozni belőlem. Ez pusztán ennyiről szól. Megpróbálok majd rövid és fájdalommentes lenni, bár ez az esetek ritkásában sikerül pusztán, de na... legalább megpróbálom!

Még a téglákról

Karácsony közeledtének ellenére is folyamatosan jönnek a téglák, amit nagyon köszönök nektek! Hamarosan frissítem is a fejlécet a facebook oldalon! Aki pedig nem tudja még, hogy pontosan hogyan támogathatja és ezáltal szerezheti be az új albumot, kérem egyrészt kattintson IDE, valamint nézze meg az alábbi videót!
Nagyon köszönöm!