Kedves jelen-lévők!

Túlvagyunk a budapesti szokott "év-végi" koncerten, amelyet ismét az Iskola nevű helyen tartottunk. Remélem, hogy mindenki jól érezte magát, aki ott volt velünk!

Íme egy falat videó amiről talán lehet érezni, hogy mi is történt ott... annyit elárulhatok, hogy nekem a tíz legjobb "bulimban" benne volt az elmúlt 17 évből...A következő - mondjuk úgy hírek pedig jöjjenek ömlesztve, mivel nem igazán tudok fontossági sorrendet felállítani közöttük!

Klip

Ahogyan azt már több helyen elmondtam, és napokon belül egy videóban is közzéteszem, a második gyűjtés amely a Ne feledd videóklipjére indult, hogy úgy mondjam, megfeneklett. Majdnem 300.000 ezer forint jött össze a megcélzott 950.000-ből, úgyhogy azt a döntést hoztuk, hogy nekifutunk a klipnek - bár máshogyan mint ahogyan terveztük, minden szempontból, de klip lesz belőle, mert arra küldtétek - és ha rajtam múlik (no meg a készítőin) akkor olyan lesz, mintha egy millióból készült volna. Felhőtérkép

Az új album címe tehát Felhőtérkép lesz. Az imént említett videó nyitja majd meg a gyűjtést erre, amely napokon belül várható. A szokott módon fog zajlani a dolog, és pont úgy mint az eddigiekben, nyomon lehet majd követni napról napra, hogy hogyan állunk. Én a magam részéről nagyon örülnék annak, ha összejönne a dolog jövő áprilisra, ami a 33. születésnapom ideje, de hát ez csak egy kis plusz lenne - úgyis ez is pont akkor fog elkészülni, amikor annak itt lesz az ideje.

Másik klip

Elkészült a második klip is a Csigákat gyűjtöttünk "keretéből" vagyis a téglákból amelyeket ti küldtetek. Eredetileg ugye egy klip lett beleszámolva, de úgy gazdálkodtam, hogy ez már a második ami kijött belőle, aminek én a magam részéről igencsak örülök. A képsorok a Szappanbuborék című dalhoz lettek forgatva. A Petőfi tévén tervezzük a premiert, de ez még némileg képlékeny dolog... minden esetre hamarost láthatjátok, egy-két hétnél biztosan nem kell többet várni már! Addig is itt az Ott találsz, ha valaki még nem látta volna, milyen gyümölcse lett az előző gyűjtésnek:Csigákat gyűjtöttünk - egyszerűsített kiadás

Ettől a pillanattól kezdve rendelhető a Csigákat gyűjtöttünk album egyszerűsített kiadása ahogyan ígértem. Sokan vélhetően úgy gondolták, hogy előbb fog megjelenni, de ígéretemhez és elgondolásomhoz próbáltam hű maradni, hogy valóban érezzék a törődést a szó szoros értelmében azok, akik beleszálltak az építkezésbe - így egyrészt jóideje csak ők rendelkezhetnek a kézzel fogható változattal, továbbá az ő verziójuk a DVD melléklet sok-sok videóanyagával és a két plusz dallal az övék is marad. No persze az egyszerűsített kiadástól sem szeretném senkinek a kedvét elvenni, hiszen ez is gyakorlatilag egy teljesen megtöltött 80 perces lemezt jelent - és való igaz, hogy elfogadom azokat az időközben szép számmal beérkezett érveket, hogy valaki csak 'nemrég óta hallgat vagy valami okból kifolyólag tényleg kimaradt a dologból. A Csigákat gyűjtöttünk egyszerűsített kiadása az elmúlt években megszokott gyönyörű 'digipack' eljárással készült tokban található - a különbség annyi az első kiadáshoz képest, hogy ahogy az imént említettem, a DVD, valamint a kiskönyv elmarad. Így hát azt hiszem, hogy az "építők" továbbra is érezhetik, hogy az ő pédányuk valóban hordoz némi különlegességet, viszont a "pótlók" ugyanúgy egy szeritnem csodálatos kiadványt tehetnek a polcra. Az ár a szokott módon 2500 magyar forint plusz postaköltség, és a webáruház gombra kattintva lehet megindítani a rendelést!

Itt tudsz amúgy belehallgatni az új albumba, ha még nem ért volna el hozzád:Repp LP és Isten hozott... ...ördög vihet - még egyszer!

Egy további érdekesség van még lemez fronton, ugyanis az évek óta sokak által kért dolognak... vagyis a REPP és az Isten hozott... ...ördög vihet újragyártásának idén megpróbálok eleget tenni. Ez nem pusztán újragyártást jelent, hanem egy új meghatározott számban legyártott tokot, és egy újrakevert anyagot is! Tehát mindkét albumot újrakeverem a jelenlegi tudásom szerint, és a Csigákat gyűjtöttünk album után szabadon, a két lemez egy gyönyörű tokban fog elhelyezkedni, hiszen számos szempontból amúgy is összetartoznak, ha lehet így mondani. Azt hiszem nem mondok nagyot azzal, hogy akinek bármilyen gyűjteménye van a dalaimmal kapcsolatban... ez nem hiányozhat belőle, illetve azzal, hogy ha valaki ezeket az albumokat nem ismeri, akkor nem is igazán ismer engem, valamint nem is értheti talán igazán jól, hogy hogyan lettem én az "ami" - aki... szóval ennek a fényében úgy tudom ezt az ötletet megvalósítani, hogy a lemezt elő lehet rendelni, és az előrendelések száma alapján egyszer... vagyis újra mondom... egyszer lesz legyártva annyi, amennyire szükség van! Nem szeretnék szőrös szívű lenni, de máshogyan nem tudom megoldani ezt a kérdést, gondolom mindenki érti, hogy egyéb esetben gyakorlatilag kivitelezhetetlen lenne.
Az előrendeléseket ettől a pillanattól lehet küldeni az info kukac nightchild.hu címre! A levél tárgya repp-ihov legyen, valamint szerepeljen benne a szokott módon minden adat! Telefonszám, név, pontos cím - irányítószámmal együtt! Nehogy valamit kihagyjatok, mert abból mindig fennakadás van! A lemez ára 5000 forint lesz kereken! Hogy lesz-e benne meglepetés!? Azt nem árulom el! Hogy Karácsonyra kész lesz-e!? Próbálom! Aki pedig ne ismerné a szóban forgó anyagot... itt hallgathat bele:

Szervező

Végül pedig, de nem utolsó sorban... be kell, hogy mutassam nektek így virtuálisan Lajer Lászlót, aki innentől a FankaDeli fellépések szervezője és gondozója! Már most köszönöm neki a hasznos munkát, mert elkezdtünk felépíteni - ha lehet így mondani, egy olyan 2016-os évet, amilyen még nem volt fankadeli életében. És ez csak a kezdet. Innentől a fankadeli kukac gmail.comcímre írjatok fankadeli fellépéssel kapcsolatban, vagy hívjátok Lacit a +3620 942 04 21-es számon!