"Ez a dalod repített vissza most a jelenbe. Mindenképpen meg akartam köszönni azt a valódi érzést amit beleteszel a zenéidbe...

...és a "pillanat" ami miatt írok most neked:
Teherrel a vállamon reggel szaladok a munkába hajnali 5-kor kelés 4 óra alvás... Pakolászás zenére és a youtube bedobta az Èrzem c. számod. Csak úgy kiszakadt belölem a sírás és mint egy ovodás leültem bömbölve és az sem érdekelt ha elkésem. Az egész napom pergett a fejemben és a gondolataim csak úgy özönlöttek egyikröl a másikra és a zene mint egy hatalmas pofon földhözvágott szó szerint megállta az eszem. Jött valami ami már régóta ki akart jönni. Ès tudod mi a legszebb az egészben? Hogy szétvisz a hála. Messzire kerültem magamtól. A youtube véletlenei sem véletlenek és most visszarepültem a jelenbe. Köszönöm. Kívánom neked, hogy annyi emberhez eljusson a zenéd amennyihez csak lehetséges.
Igyekszem eljutni a táborba is vagy akár csak egy koncertedre és ezt személyesen átadni. Bár mindezt nem tudom visszaadni amit kaptunk töled a zenéid és a tetteid által de valamiféleképpen viszonozni szeretném.
Várom a csigákat gyüjtöttünk projekt csodáját is. Szaggasd szét vele a falakat az emberekben smile hangulatjel Csücsüljön le (legalább úgy ahogy én) még milliárd ember a zenédtöl. Köszönjük neked!"