Kedves barátaim!
Ez a bejegyzés azokat érinti akinek van vagy vannak az oldalán olyan youtube feltöltései melyek FankaDeli dalt, vagy dalrészletet tartalmaznak!
A helyzet a következő! A dalaim online ügyeit (lásd iTunes, Deezer, Spotify) ellátó cég (a WMMD) hamarosan feltölti a youtube rendszerébe a számaim olyan formában is, hogy a rendszer automatikusan érzékelni fogja, ha nem a fankadeli felhasználó tölt fel egy fankadeli dalt, illetve visszamenőleg is átnézi a teljes kínálatot! Nyilván ez számomra hosszútávon jó dolog, mert egy helyen lesz minden tartalom, a megfelelő minőségben és küllemmel ellátva. A rendszer tehát a jövőben nem fog engedni fankadeli tartalmakat más felhasználóknak feltölteni, automatikusan törölni fogja, és ahogy végigpásztázta az eddigi repertoárt - ahogy említettem az előbb - visszamenőlegesen is töröl minden tartalmat. Senkivel nem szeretnék kibabrálni ezért előre szólok, mert ez a dolog csak néhány hét múlva esedékes. A felhasználókat nem fogja törölni a rendszer, hála Istennek nem úgy jár el - pusztán a tartalmakat fogja eltávolítani!

Előre is köszönöm szépen a megértést! Természetesen ez a dolog - és remélem így is lesz - a remixekre nem  vonatkozik, hiszen azt a rendszer nem fogja érzékelni, már csak azért sem, mert ugye más mint az eredeti dal.

Ha ismertek olyasvalakit akit érinthet még a dolog, kérem adjátok tovább neki a hírt! Köszönöm szépen!