Nagyon nehéz belekezdenem abba, amiről írni szeretnék, hiszen amihez én értek, az csupán a csapok megnyitása.

Nem vagyok jeles a leírásban és mesélésben, sem pedig az elbeszélésben, mégis meg kell, hogy említsem, legalább pár mondatban, azt ami velem történt az elmúlt hétvégén, illetve ehhez néhány gondolatot is fűznék.

Talán több olvasó is tudja, hogy Erdélyben jártam. Most életemben először. Nem is szeretném hosszas irodalminak tűnő játékkal felhergelni a hangulatot, így hát kimondom amit érzek és gondolok. Most jártam életemben először Magyarországon. Szörnyű kimondani és legalább annyira szörnyű belekóstolni, hogy a saját hazánk, lelki és szellemi menedékünk legalább annyira mint a fizikai "hazánk", a saját országunk határain kívül rekedt. No persze ez nem jelenti azt, hogy megcsaltam volna a rónaságnak fogadott esküm. Közel sem ezt jelenti. Ahogy sokan tudjuk a földanya egyetlen szegletben sem bánt rútul az élettel. A föld minden pontján utolérhető az élet valamilyen formája. Nyilván azok számára akik értik az írásaim vagy éppen a dalaim, nem újdonság és nem is szélsőséges megállapítás, hogy az emberiség a legnagyobb vírus és vész erre a földanyára, ahogy önmagára nézve is. Öngyilkos faj vagyunk, aki saját maga elpusztításának mélységébe rántja környezetét is. Vagy éppen azzal kezdi, ha úgy tartja kedve. No persze nem ennyire egyszerű a történet, ahova majd ezen írás végére el is jutok.

A románokat nem szereti a magyar. Ahogy a szlovákokat sem szereti. Továbbá nem szeretjük a szerbeket és az ukránokat sem. Lehet leülni egy szép kerek asztalhoz, lehet fotózkodni és lehet aláírni papírokat, meg ilyen-olyan módon nyilatkozni, de ez akkor is így marad. Így volt és ebben a formában így is fog maradni. Még kimondani is rossz azt a szót, hogy román vagy éppen szlovák, ahogy feléjük a magyar szó is sértésnek számít. Nálunk nem azért van ez mert gyűlöljük ezeket a népeket, hanem mert félünk tőlük. Ők persze azt állítják, hogy nekik van félni valójuk, de minden gondolkodó és valamelyest felvilágosult magyar ember tudja, hogy itt egyedül nekünk van félni valónk. A felvidéki helyzet már-már reménytelen, hiszen a szlovák politikai a mai napig a Benesi dekrétumok mentén pusztít mindent ami magyar. Ahogyan reppelem, a "tolvaj gyűlöli azt akit meglopott". A legegyszerűbben valóban úgy lehet megfogalmazni a magyarság újkori definícióját, hogy magyar az az ember akinek fáj Trianon. No persze könyvet tudnék én is és még oly sokan írni arról, hogy mit is jelenthet magyarnak lenni, de talán Trianon a legbiztosabb közös kiinduló pontunk. A magyar népet meglopták és lábait törték ahogy szintén egy számban említem. Hozzávetőleg 40 millió magyar lenne jelenleg ha az elmúlt 500 évben nem gyilkoltak volna minket halomra és nem sújtott volna minket annyi háború. 40 millió helyett 14 millióan vagyunk, akiből jó ha van pár százezer aki még a vérét adná a hazáért. Bizony ide jutottunk és nem is ezt kell most ragozni, hiszen erről más helyeken esik szó bőven.

Sok székely embertől kérdeztem, hogy hogyan tudná megfogalmazni a románság lényegét illetve, hogy mit érez a románokkal kapcsolatban. Érdekelt a téma, hiszen a szlovákság "tót" valamint "hegyi-tót" létformáját is meg kell ahhoz érteni, hogy fel tudjuk fogni mi történt és mi történik a magyarsággal a mai napig Felvidéken. Sajnos legalább olyan lesújtó a helyzet a románsággal kapcsolatban mint Felvidéken. Minden erdélyi magyar illetve székely ember azt válaszolta nekem, hogy a románság a romboláshoz és az "eltipráshoz" ért, máshoz nem nagyon. Ez persze most biztos nagyon szörnyen és túlzóan hangzik, de én ezt 3 nap alatt meg is tapasztaltam. Belegondolni is hajmeresztő, hogy akkor 80 éven át mit élhetett meg népünknek ez az elszakadt része. A román bizony gyűlöli a magyart és úgy tapossa ahogy csak tudja. Hamarosan felmorzsolódik a maradék székelység és Erdély visszafordíthatatlanul román kézre kerül. Az elmúlt évtizedben 250.000 fiatal erdélyi magyar hagyta el szülőföldjét. Ennek ellenére a jelenlegi székelység még mindig 700-800 ezres lélekszámban él, két tömbben. Még megfordítható a folyamat, de valóban már csak pár évünk van rá és egy liszaboni szerződést aláíró, hazaáruló Fidesszel vagy Mszpvel nem fog menni.

A határvidék elképesztően depressziós hatást keltett bennem. Az igazi senki földje amit tapasztalhat az ember. Szemét mindenhol. Az úton, az út mellett és a földeken. Ha nem tudtam volna, akkor is gyanús lett volna, hogy romániában járok, hiszen felelevenedett bennem minden amit anno hallottam a románokról. Ahogy seperték a kilométerek előttünk az utat, úgy némultam el, még belül is, annyira szörnyű volt amit látok. Az egy dolog, hogy gyakorlatilag 100%-ban cigány embereket láttam, hiszen jól tudjuk, hogy a románság nagy része számunkra "cigány". Ezen nincs mit meglepődni és nem is volna vele gond, ha éppen úgy élnének mint az én cigány ismerőseim. De nem. Valami leírhatatlan ami fogadott. A házak színtelenek. Az utak színtelenek. Ha tréfát szeretnék faragni belőle úgy mondanám, hogy egyedül az emberek színesek, de ettől sokkal rosszabb a valóság. Rendezetlen porták hada intett balról és jobbról egyaránt. A szemét pedig mindent elöntött. Történelmi városaink mint például Arad és Kolozsvár teljesen elvesztek. A 40-50 ezer fős őslakos magyarság köré 250-300 ezer fős lakótelepeket építettek így mára a magyarság aránya történelmi városainkban 20% - 40% között mozog vagy alatta mozog. Ezek a városok már valóban nem magyar városok, bármennyire is szörnyű. Elképesztő volt Kolozsváron végigmenni. Az autóban persze csak "lepukkadt putrinak" tituláltuk, de belül jóval mélyebb sebeket hasított fel az emberben. Egy-két hazai reppszám ezerszeresére felszorozva elevenedett meg előttem, hiszen itt még a rendőr is szotyizott a szó szoros értelmében. És ez nem vicc kedves olvasó! Olyan igénytelenség, olyan fertőtenger, olyan kosz és olyan mindent elöntő szemét fogadott minket ezekben a városokban és falukban, hogy ilyet még soha életemben nem tapasztaltam. Ettől még Ukrajnai látogatásom is jóval "vidámabban" sikerült. Teljesen magamba zuhantam és folyton az járt bennem, hogy itt én nem fogok találni egyetlen "épkézláb" magyar embert sem. Nyilván nem lepett meg ezek után mikor a székely testvérek a románok romboló hajlamát ecsetelték, hiszen pár száz kilométerrel korábban láttam élő-egyenes adásban. Nincs az a szó amivel ki tudnám ezt fejezni és mivel jól tudom, valamint ismerem a szlovákok, szerbek és románok állatias barbárságát és a jelenlegi magyarsággal sajnos nem párhuzamos, hanem valódi "hazaszeretetét", így bizony mindenkiben jogos félelem lehet, hogy ezek a népek akár önmagukban, vagy éppen összefogva, egy szép napon még a maradék földünket is elveszik tőlünk. Nyilván nem véletlen a hadseregünk leépítése sem. Vagy az ő szolgáik leszünk, vagy jön majd a megmentő hatalom és nyújtja jobb kezét, majd bal kezében a feltételeket. A magyarság előtt jelen pillanatban ez a két lehetőség áll. A megoldás viszont nem az, hogy elhúzzuk innen a belünket. Erről szól ez a kis történet.

Sok embertől hallhatta már az olvasó, hogy aki járt Erdélyben, akkor járt először "otthon". A házak szürkesége egyik pillanatról a másikra ugyanis "elfogy" és a szemétkupac is köddé válik. Ahogy Erdélybe ér az ember, mintha a halál pillanata előtt leforgó film lenne, olyan hirtelen. Egyik méterről a másikra megváltozik a táj, megváltoznak a színek. Nem szotyiznak az emberek és nem kopáran állnak ki beton alapjukból a fák. Erdély szépsége egy magyar számára leírhatatlan, fura paradoxon. Rögtön megfogalmazódik az emberben, hogy jól tudták mit rabolnak el tőlünk és ha valaki ismeri Trianon történetét, hát tudhatja, hogy a román lobbisok tudták mitől döglik a légy. Míg mi "itthon" magyaráztuk a Nagy-Magyarországot és érveltünk, addig a küldötteket Bukarestben "halálra" kurváztatták és itatták. Mi pedig itt tartunk. Ez sajnos nem mese és nem is legenda, főleg azok számára akik már belekóstoltak az élet banálisan-komoly dolgaiban. Ez bizony így megy az emberek között. Országhatárok és milliók sorsai azon múlnak, hogy ki milyen lábbal kel fel.

Nehezen tudom sorba szedni amiket és ahogyan tapasztaltam. Nehéz azt megfogalmazni, hogy az alapvető nemzeti jelképeink nemhogy a házakban, hanem a házak külsején is ott vannak, amelyeket saját hazánkban már szó nélkül lenáciznak. Itt egy házban annyi címer és kokárda van, mint itthon egy lépcsőházban. Talán nem nehéz kitalálni, hogy ez volt a minimum ahhoz, hogy a székelység ne veszítse el több mint 80 éven keresztül az identitását. Amíg a nagyvárosokban már többnyire elrománosodott magyarok élnek csak és azok is foltokban, addig székelyföldön nem értenek románul és úgy próbálják kisilabizálni, hogy mit is akarhat a rendőr.

Mariska néni, akinél megszálltunk, egészen lenyűgöző "hölgy" volt. Ahogy arról mesélt, hogy kislány fejjel nézte Horthy Miklóst a lovon, ahogy bevonul a falujukba, még mindig olyan éles számára mintha tegnap lett volna. Ez bizony gyomorszorító "mese" egy FankaDeli számára. Mi persze sehova nem fogunk bevonulni, hiszen még a belső ellenséget sem tudjuk felszámolni, nemhogy visszavennénk azt ami a miénk. De talán az unokáink már tényleg magyarok lehetnek, ahogyan reppeltem 2006-ban. Ez hamarosan el fog dőlni, hiszen ha nem állítjuk fel a hadseregünket, ha nem tanítjuk meg a fiatalokat normális életet élni és ha nem fognak a lányok gyermekeket vállalni, hanem a Szex és New York útját választják, akkor tudhatjuk, hogy elvesztünk. Jó ha tudja az olvasó, hogy a Fidesz már akkor aláírta a liszaboni szerződést, vagyis az Európai Unió alkotmányát, amikor annak a magyar fordítása még el sem készült és maga a dokumentum több ezer oldal. A liszaboni szerződés pedig felszámolja a nemzetállamokat, hamarosan a tervek szerint Tony Blairt helyezi az Unió élére és a jövőben bevezeti az angol nyelvet hazánkba is. Ez vár ránk 30 éven belül. A lányoknak pedig bevezeti a művi meddőséget ami azt jelenti, hogy akár már egy kamaszlány is eldöntheti, hogy ő nem akar majd gyereket az életében és 3 tabletta bevételével egy életre meddővé teheti magát. Ez az amit úgy hívnak, hogy egészen egyértelmű agymosással egybekötött népirtás és aki ezt aláírja az nem más mint hazaáruló. Természetesen a jelenlegi parlament minden tagja aláírta szó nélkül. Orbán Viktor is. Meg lehet nézni az országgyűlés weboldalán bármikor. Orbán Viktor bizony bevonulna a maradék hadseregünkkel Erdélybe, ha az adná meg számára a hatalmat, de manapság "nem ez a kelendő eszme". Van aki érti ezt de biztos van olyan olvasó aki nem.

Valóban nehéz leírni, hogy mit láttam és ha lett volna nálam kamera akkor annak a lencséjén keresztül sem lenne sokkal okosabb az olvasó. Ezt valóban látni kell. Ahogy mondtam Magyarországon jártam, ami még valóban magyar volt pedig a hivatalos országhatárokon kívül esik. Elrabolták tőlünk a földünket, az ezer éves határainkat, melyeket több százezer honvéd védett az élete árán is. Jelen pillanatban pedig le akarják szerelni a lakosságot is, hiszen a fiatal fiúkat demilitarizálják és lánynak nevelik, a lányokat pedig tivornyázó, főzni nem tudó szinglinek. Nagyon röviden ez a helyzet. Hogy miért ez a céljuk abba most nem mennék bele, ahogy már említettem, majd egy kicsit később.

A magyarságnak nincsen más esélye csak ha feleleveníti a régi turáni szövegtséget a belső ázsiai térséggel és népekkel, valamint ha gyermekeket nemzünk. A háborúnak nincs vége és mindaddig vívni fogják ellenünk, amíg le nem győzzük ezeket az ördögi karokat, melyek fojtják már torkunk ezer éve és már alig-alig kapunk levegőt. Aki nem járt még Erdélyben nem járt még Magyarországon és bizony én is csak 26 éves fejjel jártam a saját hazámban. Ahogy a székelyudvarhelyi előadásomon mondtam, én már két dombtól is rosszul vagyok, az én otthonom a rónaság, de valahogy az erdélyi hegyek közt mégsem émelyegtem. Valahogy mégis megnyugtattak azok a meredek hágók és lankás völgyek. Megnyugtattak, hogy nem délibáb volt, amit oly sok évig üldöztem. Az őseink pora nem csupán illúzió hanem valóban ott szál előttünk az úton, a betonon és a fák közt egyaránt, de mi annyira töröljük tőle a szemünk, hogy nem akarjuk észrevenni "azt". Erdélyben láttam, hogy van miért harcolni és láttam azt is, hogy bár önző és talán perverz megállapítás, de még a mi életünkben látni fogjuk, hogy merre dől el a háború. Ahogy reppelem egy új dalban: "ha egyedül maradsz az rosszabb mint a halál". Ezt a sort nem a kicsinyes hétköznapokra értem, hanem a csatamezőre. Legyen az szellemi, gazdasági vagy akár egy valódi csatamező. Harcolni kell a magyarságért, harcolni kell azért akik vagyunk, harcolni kell a múltunkért és a jövőnkért. És ezt a harcot mindig a jelenben kell megvívnunk, hiszen a tegnap már nem lehet a miénk, de a holnap sem fog bevárni. A jelenben kell harcolni minden magyar embernek, aki már felébredt és látja, hogy mi folyik velünk és mi folyik ellenünk. De a legtöbben mégis foglyok szeretnének lenni.

Erdélyt látni kell és érezni, hogy mi történt "vele". Nem tudok arról írni, hogy milyen szép a táj vagy éppen milyen jó ételeket ettem és kikkel találkoztam. Ezek mind szép és jó dolgok, de így is hosszú a legtöbb olvasónak ez az írás, így hát a lényeget szeretném leírni! Aki nem járt még Erdélyben, valóban nem látta Magyarországot, ahogy eddig én sem láttam és ezért mindenkit buzdítani és kérni szeretnék arra, hogy látogasson el Székelyföldre és szívja magába mindazt amit én magamba szívtam. Tegyük ezt addig amíg lehet és kössünk újra szövetséget, mi a Kárpát Medence magyarjai, valamint a rokon népekkel is elevenítsük fel újra e szövetséget, mert más esélyünk nincs azzal a bizonyos úthengerrel szemben.

A kérdés adja magát, hogy mi is az a minimum amivel tisztában kellene lenni egy magyar fiatalnak. Megpróbálom annyira leegyszerűsíteni és lecsupaszítani, amennyire csak lehet. A következőkben pár mondatban fogok taglalni olyan dolgokat melyeket bizonyos szerzők több ezer oldalon keresztül tárgyalnak. Nem mondom, hogy filmek is készülnek róla, mivel eddig a Zeitgeisttól kezdve a Végjátékig az összes "feltáró" mozit úgy értékelem, hogy pont az "ellenség" készítette. Na de erről majd máskor. Amivel tisztában kell lenni az az, hogy a világ eddigi amúgy is erősen idézőjeles rendje felbomlott. Az egypólusú világ több pólusúvá vált. Nem az USA diktál, hanem örül neki ha tudja a lépést tartani és hamarosan a saját polgárháborújába fog fulladni. Ezzel szemben Oroszország valamint Kína hihetetlen módon megerősödött, valamint Kína túlnépesedett. A történet egyik szeglete ez. Egy másik fontos vonal, hogy a világ úgynevezett irányítói, sok évszázados kutató munkájuk és elemzésük által jelen pillanatban vélhetően szikla szilárdan úgy gondolják, hogy a világbéke ésszerű áron nem kivitelezhető és mivel a legtöbbjük a káosz okozta háborúkból él nem is kívánatos. A népesség ilyen mértékű növekedése azonban már rájuk is közvetett veszélyt jelent és mivel pár száz millió emberrel is lehet háborúkat vívni, szükségképpen a népesség túlszaporodása szintén nem kívánatos tényező. A világ urai vélhetően meg akarják tizedelni a világ lakosságát és felállítani egy könnyen irányítható pár száz millió emberre kitalált rendszert, ahol ugyanúgy folynak háborúk mint 7 milliárd emberrel. Ezek a háborúk szükségszerűek és maga a "hatalom" gerjeszti őket, hiszen ez olyan nekik mint a földnek a trágya. Egyszerre hiteleznek mindkét oldalnak, majd a szimpatikusabb oldalt győzelemre viszik. Ha ismételten bevételre vágynak akkor egy feltörekvő vezetőt megint háborúba állítanak és ez mint a vetésforgó hozza számukra a világi javak számunkra elképzelhetetlen léptékét már nem csak évszázadok, hanem évezredek óta. Magyarország nemzethalála régóta kívánatos tényező a világ életében, hiszen egy olyan nép vagyunk, amely egyszerűen nem fér bele a képbe. Hogy miért és milyen módon vagyunk ilyenek, az most nem ide tartozik. Több ezer éve üldöztetett a szkíták, hunok majd a magyarok becsülete és veszélyes tudása. Talán ez a legfontosabb és egyben legkritikusabb rész, hogy az egy dolog, hogy a világ találmányainak és tudósainak tetemes részét a mi nemzetünk adta, de ezek a tudósok közel sem voltak olyan kezesbárányok mint sok társuk. Remélem világos az olvasó számára, hogy miről beszélek. Így hát a legtöbben elsősorban ellenséggé mint sem a világot előre mozdító tényezővé váltak. Mármint a tudósaink. Akit nem lehetett megvenni azt eltakarították. Fontos tudnia minden magyar embernek, hogy nagyon hamarosan eljön az idő, amikor kénytelenek leszünk sok százezer embert betelepíteni Magyarországra, mivel az elnéptelenedés elért egy olyan szintet, amelynek betelepítés nélkül a nemzethalál az eredménye. Természetesen az ország vezetésében senki nem szeretné elkerülni a nemzet halálát, még Orbán Viktor sem, viszont ha egy zombi módjára tudják tovább "infúziózni" a társadalmi rendszert, akkor továbbra is kiszipojozhatnak minket, minden szempontból. Az agymosás és globalista propaganda jelen pillanatban ott tart, hogy a fiatalok esze ágában sincs gyermeket vállalni, pedig korábban még a háború alatt is születtek gyermekek. Nem is kevés. Remélem érthető a példa, hogy milyen agyafúrt rendszert sikerült kidolgozniuk, hogy az önkéntes danone-lcd alapú rabszolagásban, az embereknek békeidőben és egy viszonylagos jólétben eszük ágában sincs gyermeket nemzeni. A fegyver az ez kedves olvasó, nem az atombomba. A korábbi évezredek tanulsága képpen rájöttek ugyanis, hogy a direkt rabszolgaság semmilyen szinten nem tartható fenn sokáig, így egy olyan rendszert kellett kidolgozniuk amely önkéntes rabszolgaságba sodorja az embert. Az agymosás nagyon fontos alappillére, hogy a fiatalokat demilitarizálják, az időseket pedig demoralizálják. Jelen pillanatban már alig lehet beszerezni műanyag játékfegyvereket és alapvetően ez a jól kifundált propagadna a vitézi tetteket száz százalékosan összemossa a puszta erőszakkal. Nagyon téved az aki azt gondolja, hogy legalább a címerekről a kardok nem fognak eltűnni, mert el fognak tűnni. Az Európai Unió ugyanis hamarosan saját szimbólumrendszert fog bevezetni amely szintén az agymosás része lesz ebben a szép kék szuperhatalomban. Nagyon fontos tudnia egy magyar embernek, hogy az Európai Unió nem amerika ellensúlyozására jött létre, sőt. Az Európai Unió, a készülő Észak Amerikai Unió és a közel kelet egy háromszög. Ha sikerül ennek a háromszögnek számukra megfelelően ellensúlyozni a világ másik pólusát akkor marad ez a rend egy ideig, de mivel a világ másik pólusában is milliónyi a beépített tégla, így "ideális" esetben kirobbantható a harmadik világháború amelynek eredménye demográfiailag és morálisan is közelít a végső cél eléréséhez. Ugyanúgy ahogy manapság elhitették az emberekkel, hogy ne szüljenek gyermeket, mert nincs miért és nincs rá pénz, úgy a harmadik világháború után az emberiség java része szó nélkül el fog fogadni minden feltételt és önként fog belemenni egy uniformizált nemzetállamok nélküli valóban szürke világrendbe, mivel saját meggyőződése lesz az agymosás eredményeképpen, hogy a nemzetállamok nacionalizmusa vezet időről időre milliók halálához. Ez kérem szépen az a bizonyos óriási átverés amivel szemben állunk és ezért mondom mindig azt, hogy az is kevés lenne ha folyna a vér a Kossuth Téren, de még odáig sem jutunk el, hiszen a társadalom nagy része puszta erőszakról prédikál, amikor a magyarságnak már régen radikális önvédelemhez kellett volna nyúlnia. Az újkori magyarságot ezer éve próbálják belülről lezülleszteni, egymásnak ugrasztani és minden erővel lefegyverezni. Jelen pillanatban úgy áll a dolog, hogy a tervnek ez a része már összejött, de nem szabad elfelejteni, hogy ők velünk ellentétben folyamatosan elemzik és értékelik a történelem eseményeit, ami azt jelenti, hogy a jelenlegi híradástechnikai felkészültséggel és az általuk is használt infrastruktúrával a magyarság adott esetben még mindig egy számukra nem kedvező kimenetelű szabadságharcot tudna vívni. Talán hihetetlennek hangzik de ez az igazság. Még mindig nem züllesztettek minket annyira le, hogy adott esetben ne ébredjünk és vívjunk szabadságharcot, hiszen minden magyarnak tudnia kellene, hogy a történelemben már sokkal rosszabb helyzetekből felállt ez a nép. Az 1918-as nemzetgyilkossági próbálkozás után 2009-ben még mindig van két erős gócpontja az erdélyi magyarságnak és a székelység olyan minőségben és mennyiségben tartja magát, amire a világon Palesztinát kivéve sehol nincs példa. Ismétlem, mert ez nagyon fontos! Ők már ezer éve tudják, hogy csak végső és speciális esetekben nyúlnak a direkt támadáshoz. Az elsődleges megoldási formula a belső züllesztés amely vér nélküli győzelemhez vezet, a másodlagos elképzelhető változat pedig a végletekig hergelt polgárháború, az általuk irányított bábok vezetésével. Csak és kizárólag harmadlagos vagy pedig "próba" jellegű a direkt támadás. Ez fokozottan igaz az újkori történelemre és világhódító gyakorlatra! Tehát amit mindenkinek tudnia kell, hogy jelen pillanatban Magyarországon nem azért épülnek újépítésű házak, mert haladunk a korral, hanem mert egy esetleges háború után a romok viszonylag könnyel eltakaríthatóak. A kis alapterület hihetetlen mértékben gátolja a gyermekvállalást, a vékony falak pedig eddig elképzelhetetlen mértékben demoralizálják a lakókat. Remélem érthető, hogy miről beszélek. Ez az összeesküvés része. Nem az összeesküvés elmélet része, hanem a valódi összeesküvés része! A társadalmat teljesen magatehetetlenné kell tenni, óvópincék, önellátás és önvédelmi morál lehetősége nélkül. Ez egészen pontosan kirajzolódik a jelenlegi helyzetben. Nem pénzhiány az ami a társadalommal folyik, hiszen pénz még ebben az országban is lenne bőven. Ha valaki belelátott valaha, hogy az mire megy el, akkor megérzi majd azt a súlyt, amit én és néhány hozzám hasonló érez, hogy milyen is amikor látod, hogy milliók vannak akik semmit nem vesznek észre az egészből. Nagyon fontos leszögezni, hogy a cigánybűnözés kérdése jelen pillanatban a társadalom egyik legkisebb problémája. Vannak akik a legnagyobbnak próbálják beállítani vagy éppen valóban annak tartják, de ezeknek a nagy része is trükk. A cigányság 5 éven belül talpra állítható lenne és a bűnözés könnyedén felszámolható lenne, ha erre valóban volna politikai akarat és költségvetés. A költségvetés viszont nem ad rá pénzt, sem politikai akart sincs mögötte, sem pedig a törvénykezés rendbe hozása és az alkotmány kikalapálása. Egyik sem valósul meg és nem is fog Orbán Viktorék baráti köre által sem. Ez a terv része ugyanis! Tökéletesen felmérhető, hogy a magyarság majdhogynem a végletekig egymás ellen fordítható, de a történelemben kivétel nélkül a végjátékban mindig összefogtunk és ez ismételten így lenne. A cigánysággal kapcsolatos alapvető problémákat viszont népirtóink ideje korán észrevették, előbb mint a magyar társadalom nagy része és már bőven a kommunizmusban elkezdték a segélyért szülj még több gyereket című játékot. Ennek a cigányság amúgy az egyik fő áldozata, hiszen egy polgárháborúban velük ugyanúgy tele lesznek a tömegsírok sőt bizonyos szempontból őket fontosabb lemészárolni a "ki tudja honnan érkezett katonáknak", hiszen egyrészt útban is vannak az ide költőző új társadalom számára, másrészt mutogatni kell a tévében majd, hogy a magyarság milyen egy barbár népség, hogy kiirtották a cigányokat. Így morálisan napjainkban valamint a történelemkönyveket ezzel a most még be nem következett szörnyű eseménnyel egykor teleírva, a következő pár ezer évre, vagy talán örökre el tudják ásni a magyarságot. Meg kell ismételnem, hogy ezek a dolgok nincsenek messze tőlünk és már abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán tudunk tenni ellene valamit, de a hitemből fakadóan úgy érzem mindannyiunknak harcolni kell. Harcolni kell, mert addig ide születünk ebbe a világba, amíg nem hozunk áldozatot, vagyis a leckét nem tanuljuk meg. Az az igazság kedves olvasó, hogy hiszem, hogy nincs menekvés az élettől. A kérdés az, hogy ha most egy olyan helyzetben vagy, hogy valamit kapizsgálsz a dologból, akkor megengeded e magadnak, hogy ezzel a tudattal meghalj és talán egy sokkal rosszabb szituációban szüless meg úgy, hogy most amikor lehetett volna, nem tettél semmit. A magyarság legfontosabb kérdése jelen pillanatban a gyermeknemzés! Ha a jelenlegi társadalom nem meddő tagjai 3-4 gyermeket vállalnának innentől, a demográfiai katasztrófa már akkor sem lenne visszafordítható. Ez sajnos matematika és erről sajnos senki nem beszél. A társadalom gyakorlatilag nem tud erről. Ennek folytán nem kérdés, hogy valakiket hamarosan több százezres szinten be kell telepíteni az országunkba, hiszen amíg máshol ezrek jutnak egy-egy négyzetkilométerre, addig itt komplett térségek fognak elnéptelenedni. Itt jön a legfontosabb rész! Adott esetben nemhogy ellenkezve fogadjuk majd Izrael állam hazánk területére való telepítését, hanem mi fogjuk kérni azt állami szinten is, valamint az agymosott lakosság örülni fog neki, hogy nem néptelenedik el a térség és még azt is el fogják hitetni velünk, hogy a zsidó társadalom büdzséje alapján ez közvetetten nagyon jó nekünk. A nagy kérdés tehát, hogy kiket fogunk betelepíteni hazánkba! Én a magam részéről inkább gúrokat kunokat kazahokat és más testvér népeket telepítenék be, akik amúgy jönnének is örömmel erre a földre. Nagyon fontos megismételni még egyszer, hogy minden olvasó felfogja és megjegyezze! A férfi társadalom demilitarizálása elnyomja a lázadás lehetőségét, a női társadalom mentális nemzőképtelensége pedig elvágja a magyarságot. Azt gondolna az ember, hogy itt a vég, de a helyzet ettől sokkal rosszabb. Az ellenségeink biztosra mennek így hát a vizünket bizonyítottan mérgezik a fogamzásgátló szerek szűrésének hiányával és egyéb adalék anyagokkal. A legszerényebb számítások szerint is 30 éven belül a fiatalság fele lesz természetes úton meddő vagyis nemzésképtelen. 10 párból 5 nem fog tudni gyermeket nemzeni. A maradék 5 párra pedig vár a liszaboni szerződés amelyet a Fidesz is szó nélkül, valamint olvasás nélkül aláírt. Ezért mondják a magamfajták rájuk, hogy nemzetárulók. Az agymosás következő szakaszában ugyanis egy óriási propaganda fog megindulni a fiatal lányok ellen, hogy használják a művi meddőséget okozó kapszulákat és már kamasz korukban tegyék magukat visszafordíthatatlanul meddővé, ha úgy gondolják, hogy nem akarnak majd gyermeket vállalni. Ezt természetesen egy kamasz lány nem tudja felmérni és amúgy is csak tehernek érzi az esetleges gyermek fogantatást és hihetetlenül sokan tinédzser fejjel meddővé akarnak majd válni a kapszula vagy injekció segítségével amit később természetesen nagyon meg fognak bánni. A világrend tudja ezt jól, hiszen rengeteget tanulmányozták a női ösztönöket és arra jutottak, hogy a Szex és New York című sorozat és társai nem tudják üzembiztosan elvenni a női társadalom kedvét a gyermekvállalástól és családalapítástól. Ezért hát sokkal hatásosabb módszerhez nyúlnak. Elképzelheti az olvasó, hogy a jelenlegi világ erkölcsi normáinak árnyékában a társadalmi intelligencia hányadosával együtt milyen méreteket fog ölteni a kamaszkorban önmagukat önszántukból meddővé tevő lányok aránya. Az én számításaim szerint a társadalom egyharmadát közvetlenül fogja érinteni ez a támadás. Beteg gyermekeket fognak mutogatni mindenféle tudományosnak tűnő filmben és lépten nyomon ki fogják hangsúlyozni azt, hogy a mai világban milyen kevés esély van egy egészséges baba világra hozására. A nőknek nem lesz kedvük gyermeket a világra hozni és mire az ösztöneik túllépnének az agymosás aknáin, már késő lesz, hiszen örökre meddővé tették magukat. A férfiak elleni pornóhadjárat pedig soha nem látott méreteket fog ölteni a következő 20 évben. A monogámia fogalma minden szögből és oldalról be lesz sározva és már a gyermekek előtt a rajzfilmekben is úgy fogják beállítani, hogy aki egy nő mellett lehorgonyozik az valami bamba hülye. Annyira biztosra mennek, hogy ezt mindenféle tudományos dologgal, legfőképpen a "magvetés" ösztönével magyarázni is fogják, így a polkorrekt médiát, valamint a plakátokat szemlélő konzumidióta polgár még büszke is lesz magára, hogy nem kockáztat egy esetleges betegen születő gyermeket, valamint azért is büszke lesz magára, hogy egész életében ágyból ágyba ugrál. A rejtett nemi betegségek tudatos elterjesztéséről és azoknak későbbi eredményéről már nem is kívánok szót ejteni. A terv gyakorlatilag tökéletes. Amit nagyon fontos megérteni mindenkinek, hogy az összeesküvés elmélet szóösszetétel nem véletlenül lett így elterjesztve, hiszen a baj legjobb megelőzése, ha már eleve szkeptikussá tesszük a közvéleményt azzal kapcsolatban, hogy ránk valami veszély leselkedne. Ebből következik, hogy ez nem a magyarság problémája, hanem az egész világ problémája. Nem csak a magyarság áll az útjukban, de a magyarság egyrészt túl intelligens a génállomány és a szellemiség szempontjából is, másrészt számukra túlságosan értékes területet foglal el. Hiszen az ő szemükben mi csak foglaljuk ezt a szép és egyben hasznos területet. A következő 50 évben ők azzal fogják magyarázni elnéptelenítési politikájukat, hogy az anyaföldnek vissza akarnak adni bizonyos részeket, de ez egy álszent hazug propaganda. Valóban vissza akarják azokat a területeket adni a természetnek, de nem azért mert ilyen rendes emberek lennének, hanem azért mert mostmár biztosak benne, hogy sok milliárd ember annyira buta, agresszív és unintelligens, hogy el kell takarítani őket a föld színéről. Ez az amiben ők szentül hisznek és ezért nem lehet velük tárgyalni, valamint ezért nem borul ki a bili, mert mindannyiuknak meggyőződése, hogy a jelenlegi helyzet nem fenntartható, hiszen az emberiség intelligenciájának átlaga minden képzeletet meghaladóan alacsony. Ők nem népek alapján, hanem a saját családi és ismeretségi hálózatuk alapján szelektálnak és nem azokat a népeket fogják életben hagyni akik intelligensebbek, hanem azokat akiknek jó a teherbírása és könnyen irányíthatóak. A világbéke valóban be fog következni ha így haladunk, csak éppen alsó hangon 5 milliárd ember halálával fog járni. Egy magyar embernek tudnia kell, hogy valóban ennyire rosszul állunk ha a világ lakóinak intelligenciáját vesszük, hiszen elég ha bizonyos szomszédainkra néznünk, határon belül vagy éppen kívül. A megoldás viszont nem a népirtás volna. Ha a világ felső tízezre nem dőzsölne a nap 24 órájában akkor már régen meg lehetett volna oldani az éhezést, a környezetszennyezést és a világbéke is beállt volna. A háborúskodás ugyanis nem történelmi alapú, hanem jelen időben gerjesztik. Aki ezt nem fogja fel az vélhetően nem érti az egészet. Az emberek nem eredendően rosszak, csak rosszul nevelik őket és rossz irányba terelik őket. A megoldás számukra tehát az, hogy egy világégéssel és az azt követő új világrend bevezetésével sokkal költséghatékonyabban elérhetik a céljukat, mintha megpróbálják megtanítani a bolygó lakóit az alapvető dolgokra és a vezetők lejjebb adnak csillagászati méreteket öltő napi igényeikből. Ilyen formán a világbéke csak egy hosszú és izzadságtól sem mentes folyamat vége lehetne, amihez nem füllik a foguk. Sokkal olcsóbb az általam vázolt verzió, hiszen az agymosó propaganda ehhez képest fillérekbe kerül, sőt ha így haladunk akkor annyira eredményes lehet, hogy világégés nélkül is le tudják bonyolítani a tervüket. Arról nem beszélve, hogy a fehér Európába települő rengeteg színes nép 20 éven belül az egész európai övezetet polgárháborús poronddá fogja változtatni, ami szintén az ő érdekük üzleti, demográfiai és morális szempontból is.

Összegezzük tehát a kérdéseket! Melyek azok a kérdések, amelyek fontosak egy gondolkodó magyar számára!?

Kik ők?
Mit csinálnak?
Miért csinálják?
Mit tudok tenni ellenük?

Nagyon fontos kérdés, hogy kik ők. Az évezredek során kialakult egy olyan globális arisztokrácia melynek vagyona valóban csillagászati számokban mérhető és a társadalom továbbá a nemzetek fölé helyezik magukat. Egyfajta übermensch elméletet élnek meg a jelenkorban is, akárcsak korábban. Az évezredek során számtalan vérrokonság hálózatán keresztül érthető, ha nem kötődnek egyetlen néphez sem. Még a zsidóság a világgal való konfliktusát is vélhetően ők táplálják, hogy eltereljék magukról a figyelmet. Ez persze nem azt jelenti, hogy befolyásos zsidó politikusok és üzletemberek valamint "művészek" nem okoznak óriási károkat a világ társadalmainak mindenféle szempontból, de fontos megérteni, hogy az igazi ellenség mögöttük áll. Az igazi ellenséget nem lehet lekamerázni mint a Bilderberg csoport tagjait. Őket soha nem fogjuk látni, mivel áruló sincs köztük. Ezek ugyanis túlságosan pórias fogalmak, hiszen ők sokkal profibb és kifinomultabb tapasztalatok alapján nevelik a "profi utódokat". Simon Perez és barátai, valamint a Bilderberg csoport tagjai egy reális ellenségkép, de nem szabad elfelejteni, hogy az igazi ellenséget mi nem tudjuk fülön csípni. A mai világban nem nehéz elképzelni, hogy teljes titokban tudják tartani találkozóikat és azoknak tartalmi részét, hiszen ez a lehetőség tőlük sokkal kisebb emberek számára is elérhető. Amiben biztos lehet mindenki, hogy egyikőjük sem pocakos, vagy éppen molett és a többi marhaság, amiket lehet tényfeltáró filmekben látni. Náluk jobban senki nem félti ezen a világon az életét, mivel vélhetően a szakrális tudás, illetve az okkultizmus is távol áll tőlük. Valószínűleg tisztán materialisták. Ebben persze nem vagyok teljesen biztos, de a jelek erre mutatnak, hogy az adott földi létükhöz hihetetlen módon ragaszkodnak, ergo biztosan nem cigarettázik a világ egyik ura sem, sőt kólát sem isznak. Hiper-intelligensen lettek nevelve, hiper-egészséges életmóddal körítve. Ha valaki azt gondolja, hogy a "zsidó" szó önmagában egy reális ellenségkép, vagy ha egy lépcsőfokkal esetleg továbblépett és már olyan szavakkal dobálózik mint szabadkőművesek, páholyok és Bilderbergek meg Rotshieldek, akkor egy idő után rá fog jönni, hogy téved. Téved mert ettől jóval izgalmasabb és szerteágazóbb a történet.

Tehát rettentő kevés információnk van arról, hogy kik ők és vélhetően nem is lesz sokkal több. Százszorta többet tudunk arról, hogy mit tesznek valamint, hogy milyen módon teszik azt. A miértről is van némi elképzelésünk. A legfontosabb kérdés a végére maradt. Mit tehet egy "átlag" magyar ember mindez ellen!? A kérdés helyénvaló és ha egy előadás lenne, talán most mosolyognék is. A Magyar Gárda, a Jobbik, a FankaDeli és mellénk még a többi ország hasonló szervezetei is csupán légypiszok az ő térképükön. Jelen pillanatban ez a helyzet. Adott esetben a Nato vagy az Ensz bárhova bevonul és elvégzi a színházias népirtást valamint tisztogatást. Ezek a szervezetek semmiféle veszélyt nem jelentenek a világrendre. A magyarok egyet tehetnek. Megpróbálnak kitermelni minél több tudós embert és őket egyben hazafinak is nevelni, ugyanis olyan találmányok láthatnak napvilágot a következő időszakban, melyek jó kezekbe kerülve a világ kerekén is fordíthatnak. Hogy ezeket a jó kezeket hogyan tudjuk a saját erőnkből megvédeni valamint a többi jogos és aggasztó kérdés magam előtt is válasz nélkül marad. A magyarságnak mielőbb össze kell fogni a Kárpát Medencében. Nincs mese. A székelyeket elszeparálták tőlünk a határmenti nyomortelepekkel és romvárosokkal. Felvidéket és Délvidéket pedig terrorban tartják. Az ősi magyar uráni szövetséget a testvér népekkel fel kell eleveníteni és minél több embernek meg kell tudnia a határon innen és túl is, hogy mi folyik. Gyermekeket kell nemzenünk és őket gondolkodó, hívő és vitéz magyarnak nevelni. Tudósokat kell nevelnünk, igaz hazafiaknak és őket minden lehetséges erővel támogatni. Gazdákat kell nevelünk igaz hazafinak és őket minden lehetséges erővel támogatni. Támogatnunk kell az utca emberét és minden magyar polgárt hazafi érzelmekre sarkallni és a hadseregünket elsősorban önvédelmi célzattal minél előbb felállítani és megerősíteni. Zárszóként jegyzem meg, hogy az egyik legprofibb propagandájuk eredménye az volt amikor a magyar háziasszonyok felsóhajtottak, hogy megszűnik a sorkatonaság. A társadalom agymosott része megnyugodott, hogy most már nem érheti baj az ő kis csemetéjét és talán a mai napig sem sejti, hogy pont ezzel írta alá milliók halálos ítéletéhez való hozzájárulását.

2009.10.14. 18:54